FREE SHIPPING FOR ALL ORDERS --  MEMBER PRIVILEGE Discount from 25%-50% READ HERE

Σύμπλεγμα Βιταμινών & Μετάλλων Formula 2 για Γυναίκες της Herbalife Nutrition

Σύμπλεγμα Βιταμινών & Μετάλλων Formula 2 για Γυναίκες της Herbalife Nutrition

Το Σύμπλεγμα Βιταμινών & Μετάλλων Formula 2 για Γυναίκες, προσαρμόστηκε ειδικά στις ανάγκες των Γυναικών, προκειμένου να προσφέρει στο σώμα τη βέλτιστη ποσότητα σε 24 βασικά θρεπτικά συστατικά.
Το Formula 2 για γυναίκες έχει αναπτυχθεί από ειδικούς σε θέματα διατροφής για να συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας, με την παροχή της βιταμίνης B6. Περιέχει επίσης βιταμίνη Β12, η οποία συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας καθώς επίσης και ασβέστιο το οποίο είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.

Το Σύμπλεγμα Βιταμινών & Μετάλλων για Γυναίκες αποτελεί ένα Πολυβιταμινούχο Συμπλήρωμα Διατροφής, ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες για κάθε γυναίκας. Περιέχει 24 βασικά θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των μικροθρεπτικών συστατικών που ο οργανισμός σας δεν μπορεί να παράγει από μόνος του ή δεν μπορεί να παράγει σε αρκετή ποσότητα.
Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής μπορείς να συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος.

Επιστημονικώς υποστηριζόμενο προϊόν που αναπτύχθηκε από ειδικούς στη διατροφή, Σχεδιασμένο να λειτουργεί συνδυαστικά με το αγαπημένο σας πρωτεϊνούχο ρόφημα Formula 1

Σημαντικά Χαρακτηριστικά και Οφέλη:
Ασβέστιο για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών
Ψευδάργυρος για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος
Βιταμίνη Β12 για τη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας,
Βιταμίνη Β6 για τη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας

Οδηγίες Χρήσης:
Λαμβάνετε μια ή δύο ταμπλέτες την ημέρα, μαζί με κάθε σας γεύμα. Εάν καταναλώνετε δύο  Πρωτεϊνούχα Ροφήματα Formula 1 την ημέρα, λαμβάνετε μία ταμπλέτα. Εάν καταναλώνετε ένα  Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 την ημέρα, λαμβάνετε δύο ταμπλέτες.
Απολαύστε το προϊόν αυτό ως μέρος μίας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής σε συνδυασμό με έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.

Σύμπλεγμα Βιταμινών & Μετάλλων Formula 2 για Γυναίκες της Herbalife Nutrition

Μαιρη Ιωαννιδου Ανεξάρτητος Συνεργάτης Herbalife

on Apr 3, 2023

Call Our Store

+30-6936644477

support@fitclubgreece.gr

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: