FREE SHIPPING FOR ALL ORDERS --  MEMBER PRIVILEGE Discount from 25%-50% READ HERE

Το Βιβλίο Συνταγών της Herbalife Nutrition

Το Βιβλίο Συνταγών της Herbalife Nutrition

Μπορείτε να φτιάξετε τις συνταγές στο σπίτι, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας.Στη Herbalife είμαστε περήφανοι που έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο κοινοτήτων σε ολόκληρο τον κόσμο, με ανθρώπους που συνεργάζονται ενεργά για να βελτιώσουν τη διατροφή των φίλων, της οικογένειας, των συναδέλφων και των πελατών τους.

Δημιουργήστε. Μοιραστείτε. Απολαύστε.

Η Herbalife τιμά την ποικιλομορφία γεύσεων και αρωμάτων σε Ευρώπη και Αφρική. Με μια συλλογή 80 ξεχωριστών συνταγών, που καθεμιά περιλαμβάνει ένα ή περισσότερα προϊόντα Herbalife, μπορείτε να ξεδιπλώσετε τη δημιουργικότητά σας στην κουζίνα, γνωρίζοντας παράλληλα ότι λαμβάνετε όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός σας καθώς δοκιμάζετε διάφορες νέες και συναρπαστικές γεύσεις.

Οι 47 από τις συνταγές αποτελούν έμπνευση Συνεργατών της Herbalife σε Ευρώπη και Αφρική, ενώ οι υπόλοιπες 33 είναι δημιουργίες της διάσημης σεφ Rachel Allen. Όλες οι συνταγές έχουν δοκιμαστεί και αξιολογηθεί από την ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης του Herbalife Lab.

Το βιβλίο περιλαμβάνει προσεκτικά επιλεγμένες συνταγές που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να απολαύσετε πιάτα με υπέροχη γεύση, τα οποία ταυτόχρονα καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες του οργανισμού σας. Με αυτόν τον συναρπαστικό τρόπο μπορείτε να ανακαλύψετε τις πολλαπλές δυνατότητες που σας δίνουν τα προϊόντα Herbalife, ως συστατικά σε διάφορα πιάτα, σνακ, ακόμα και επιδόρπια!

Δοκιμάστε τις συνταγές αυτές στο σπίτι και απολαύστε τα οφέλη της συμμετοχής σε μια πρωτοποριακή κοινότητα με μέλη που προέρχονται από διαφορετικές κουλτούρες.

Ανακάλυψε τον Chef που κρύβεται μέσα σας με γευστικές και υγιεινές συνταγές !

Το Βιβλίο Συνταγών της Herbalife Nutrition

Μαιρη Ιωαννιδου Ανεξάρτητος Συνεργάτης Herbalife

on Oct 1, 2023

Call Our Store

+30-6936644477

support@fitclubgreece.gr

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: